Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Surse: Dăncilă trimite negociatori la CE Oltenia

Premierul Viorica Dăncilă a decis, miercuri, la finalul unei discuții cu oficiali din domeniul energetic, să trimită Corpul de Control al Prim-ministrului, joi dimineață, la Complexul Energetic Oltenia, acolo unde grevele minerilor se țin lanț, au declarat surse guvernamentale pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

De asemenea, premierul a solicitat ministerului Energiei să trimită joi un negociator care să discute cu minerii.

Premierul i-a solicitat și consilierului de stat Florin Ciocănelea, responsabil pentru domeniul energetic, să convoace de urgență grupul de lucru interministerial pentru siguranța energetică.

Șefa Guvernului a mai cerut un plan de rezervă dacă greva minerilor nu încetează, pe fondul informațiilor că aceștia reiau miercuri seară greva, precum și o situație la zi a situației stocurilor de cărbune, în comparație cu anul trecut.

De asemenea, Dăncilă a solicitat o analiză a situației în care se află minerii și a revendicărilor acestora, precum și ce măsuri poate lua Guvernul pentru rezolvarea crizei.

Detalii AICI.

Vizualizări: 7,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: