Surse: Directori de cariere miniere schimbaţi

Mai mulţi directori de UMC vor fi schimbaţi în această perioadă de conducerea CE Oltenia, spun surse din cadrul companiei. Schimbările s-ar produce atât la UMC Tismana, cât şi la UMC Roşia.

Conform surselor,  Iustin Ioniţă, în prezent director la UMC Tismana, va fi înlocuit cu Nicolae Cilibiu, fost consilieri judeţean al PDL, acum social democrat. În schimb, Ioniţă ar urma să fie numit şef la UMC Roşia, acolo unde şef este Ion Guran.

Toţi cei vizaţi spun că nu ştiu nimic despre aceste schimbări. Contactat telefonic vineri, Nicolae Cilibiu a spus că e o glumă de weekend. "Cine m-a promovat? Ziarul Pandurul? Nu ştiu nimic. Mulţumesc mult de informaţie. Cred că e o glumă, se permite acum la weekend", a declarat Nicolae Cilibiu.

Guran a precizat că nu ştie nimic pentru că se află în concediu. "Sunt plecat în concediu şi nu ştiu nimic. Nu am luat legătura, sunt plecat de două zile. Nu am discutat cu nimeni. O să iau legătura să ştiu şi eu", a precizat vineri Ion Guran.

Iustin Ioniţă a spus că a auzit nişte zvonuri despre aceste schimbări, însă nimic concret. "Nu ştiu nimic. Pe mine nu m-a informat nimeni. Zvonuri circulă, dar până la proba contrarie nu putem să ne luăm după zvonuri", a comentat Ioniţă.

Şi în luna februarie administraţia CE Oltenia a schimbat directorii între ei. 

Vizualizări: 1,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: