Surse: Paraschiv, mâna dreaptă a lui Romanescu la PNL Târgu Jiu

Noul co-preşedinte al PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a ţinut o primă şedinţă cu organizaţia, în care l-a prezentat pe consilierul local Mihai Paraschiv ca fiind consilierul său de imagine, susţin surse. Romanescu a avut alături şi mai mulţi studenţi, alături de care vrea să reconstruiască organizaţia. Acesta a precizat că nu a fost o şedinţă, ci o discuţie.

Proaspăt instalat în funcția de copreședinte al organizației municipale a PNL Gorj, Marcel Romanescu a demarat șirul întâlnirilor de partid. Luni seara, Romanescu le-a dat întâlnire tuturor membrilor de Birou Politic Local cu care a discutat strategia politică pentru perioada următoare. La ședință a participat și un număr de studenți care, potrivit unor surse, ar face parte din echipa de campanie a lui Romanescu pentru primăria Târgu Jiu. Liderul politic nu a confirmat însă acest lucru. ”Studenții au fost invitați de mine să participe la ședință pentru că îmi doresc să construiesc o echipă puternică cu oameni care au fost alături de mine în toate campaniile. Nu a fost o ședință, a fost o discuție de 30 de minute în care ne-am exprimat punctele de vedere cu privire la obiectivele din 2016. În perioada următoare voi avea o discuție cu fiecare membru în parte să văd care este poziția fiecăruia cu privire la alegerile viitoare”, a spus Marcel Romanescu, copreședintele PNL Târgu Jiu.

În schimb, liberalul șef a ținut să precizeze că în prezent poartă discuții cu diverse persoane care vor să facă parte din organizația municipală a PNL. Romanescu spune că persoanele respective vor aduce un plus de valoare formațiunii politice. ”O parte sunt membri PNL de mult timp dar au intrat într-un con de umbră din cauza neînțelegerilor din partid, dar sunt și câteva persoane care nu au mai activat pe plan politic, dar își doresc să facă parte din organizație. E o listă de susținători PNL foarte bună și va fi o surpriză pentru toată lumea”, a spus Marcel Romanescu. 

Nu vrea campanie agresivă

Surse din interiorul organizației spun că în cadrul ședinței de luni, Mihai Paraschiv ar fi fost numit consilierul de imagine al lui Marcel Romanescu. Romanescu și Paraschiv nu au confirmat acest lucru. ”Nici vorbă de așa ceva. Dacă în cei 16 ani de politică nu am reușit să mă remarc... Nu voi avea o campanie agresivă de promovare, pentru că eu consider că am fost destul de vizibil în 16 ani de politică”, a spus Marcel Romanescu. Prezent la întâlnirea de luni seara, Mihai Paraschiv a negat faptul că se va ocupa de imaginea lui Romanescu, declarând că nici nu s-a luat în calcul așa ceva. Cât despre membrii surpriză anunțați de Romanescu, Paraschiv a spus că există un grup de persoane care ar vrea să facă parte din organizație. „Dorința lui Romanescu este aceea de a construi o organizație puternică. Din câte știu eu sunt câteva persoane care vor să se alăture organizației și cred că în cel mult o săptămână vom afla despre cine e vorba”, a spus Mihai Paraschiv, președintele organizației de tineret a PNL Gorj.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: