Sursele lui Popeangă şi demisia lui Manţog

Pesediştii vor să mai facă un pas, după ce, prin intermediul sindicalistului Marin Condescu, au reuşit să îşi impună favoritul la conducerea PDL Gorj. Numirea senatorului Ruşeţ nu le-a fost suficientă, pesediştii dorind acum îndepărtarea lui Manţog din sistemul energetic. Pentru a crea o atmosferă potrivită, deputatul PSD Vasile Popeangă a anunţat deja că Manţog şi-a dat demisia de la CE Turceni. Când informaţia a fost dezminţită, a bătut în retragere, spunând că trebuie să îşi verifice mai bine sursele. La rândul lui, Manţog i-a transmis lui Popeangă că „vechile structuri au început să dea rateuri”.

Deputatul PSD de Gorj, Vasile Popeangă, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că Ministrul Economiei Ion Ariton i-a cerut lui Ionel Manţog să demisioneze din funcţia de director economic al Complexului Energetic (CE) Turceni, ceea ce acesta din urmă a şi făcut. „Din sursele pe care le am eu în cadrul Ministerului Economiei, Manţog a fost chemat vineri (n.r.: 5 noiembrie) de domnul ministru Ariton care i-a pus în vedere să-şi dea demisia de la CE Turceni ca urmare a contractului cu vânzarea energiei. Mi-a spus cineva că l-a văzut acum o săptămână, vineri seara, pe holul ministerului şi era foarte supărat", este argumentul forte al deputatului.

Şi vechii securişti mai dau rateuri

Ionel Manţog a precizat ca  ziua de vineri, 5 noiembrie, şi-a petrecut-o în Gorj. "Chiar am participat la foarte multe acţiuni vinerea trecută la Târgu Jiu şi m-au văzut foarte mulţi oameni. Ce interese are domnul Popeangă să vehiculeze astfel de informaţii false nu comentez". Manţog a spus că şoferul său a fost într-adevăr vineri la minister, dar nu crede că a avut întrevederi la nivel înalt. "Cred că vechile structuri au început să dea rateuri. Şoferul a fost în Bucureşti vineri, dar nu mi-a comunicat că a mers la minister să-şi dea demisia", a mai spus Manţog cu privire la intoxicările lui Popeangă.

Concluzia a tras-o chiar Vasile Popeangă, după ce a aflat că Manţog a dezminţit informaţia: "Probabil trebuie să îmi verific mai bine sursele" a spus Popeangă, care a revenit la informaţia iniţială şi a precizat că nu ştie dacă Manţog a demisionat, ci doar că i s-a cerut.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: