Surupăceanu a pierdut: E o răzbunare a lui Ponta!

Acuzații față de Victor Ponta, după ce Comitetul Executiv al PSD Gorj și-a desemnat candidații. Concurență a fost pe un singur colegiu, 2, unde a pierdut actualul deputat Mugurel Surupăceanu. Deputatul a declarat că este o răzbunare a lui Victor Ponta. Pe de altă parte, rezultatul votului pare să fi fost o surpriză doar pentru Surupăceanu.

Peste cincizeci de social-democraţi au votat, vineri, candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Astfel, pe colegiul 2 a fost votat consilierul Mihai Weber, pe 3-Scarlat Iriza, Camelia Khraibani- colegiul 4,  Vasile Popeangă-colegiul 5 și  Victor Ponta pe 6. Pe colegiul de senat este susţinut Toni Greblă.

Colegiul 2 a fost disputat de trei persoane. Mihai Weber a luat 27 de voturi, Mugurel Surupăceanu 21, iar primarul Ion Ciocea 2 voturi. 

După rezultatul votului, deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a declarat că liderul PSD Victor Ponta s-a răzbunat pe el. “Preşedintele PSD Victor Ponta a dat ordin subalternilor săi să voteze împotriva mea pentru a fi scos de pe listele cu candidaţi. E o răzbunare personală a dlui Ponta. Nu avea niciun motiv legat de activitatea mea politică”, a precizat acesta.

Primarul Ciocea, 2 voturi

Mihai Weber a obţinut 27 de voturi şi vede democraţie în partid. “S-a dovedit încă o dată că este un partid democratic, ați văzut scorul”, a declarat Mihai Weber. “De ce să fiu supărat? Am făcut gestul acesta datorită unor primari. Și Marian Rotaru și cel de la Slivilești spuneau că trebuie să mergem și noi primarii, dar votul a decis, într-o competiție e posibil orice. Nu sunt supărat pe contracandidații mei”, a declarat Ciocea.

Surse din partid spun că primarul Ion Ciocea a spus, în discursul său, că le urează succes celorlalți doi colegi, sugerând că nu este interesat să primească voturi.

„Nu știu ce să spun, dacă majoritatea a fost de acord cu domnul Weber... Eu știu puține despre dumnealui, dar.. După cum s-a prezentat este de patru ani în partid, este consilier local”.

Victor Geogia, primar Bengești Ciocadia

„Dacă asta e valoarea lui Ciocea... Dacă voia să câștige, făcea o ședință, ne întâlneam undeva, toți primarii, vorbeam și vă asigur că lua cu brio.  N-avea rost ședința asta. Mai bine se retrăgea ca Sorin Bucurescu, decât să se facă de râs”.

Marian Rotaru, primar Lelești

„Nu mă interesează. O să văd mai încolo. Nu am informații deocamdată și nu pot să dau mai multe declarații”.

Emil Răgman, primar Prigoria

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: