Susţinerea lui Condescu, semnul plecării lui Badea?

De câte ori Condescu a susţinut public un antrenor, acesta a fost demis în câteva zile de Consiliul de Administraţie. Adică de Condescu, dar cu mâna altora. Ieri dimineaţă, Condescu a semnat un comunicat de presă pentru susţinerea lui Badea. Este acesta semnul plecării lui Badea de la Pandurii? Nu ştim, cert este că aşa s-a întâmplat în cazul celorlalţi antrenori care au trecut pe la Pandurii în ultimii ani.

Preşedintele Condescu a dat ieri asigurări că nu-l va schimba pe antrenorul Badea. A avut astfel de ieşiri publice şi în cazul altor antrenori, în momente în care apropiaţii lui Condescu ştiau că este doar teatru şi că demiterea bate la uşă. Emil Săndoi, Eugen Neagoe, Joaquim Teixeira, Nae Ungureanu sau Viorel Hizo, cu toţii au plecat pentru că aşa a dorit Consiliul de Administraţie, deşi uneori s-a mai vehiculat prin presă şi varianta demisiei. Şi de fiecare dată la puţin timp după ce Condescu îşi clama susţinerea.

Cel mai slab atac, apărarea la pământ

Un articol publicat ieri de presa centrală a pus pe jar conducerea tehnică a clubului Pandurii. Conform Gazetei Sporturilor, antrenorul Ionuţ Badea nu ar mai avea mult timp la dispoziţie să îşi aplice strategiile de viitor, mult lăudate la venirea sa dar care s-au dovedit total ineficiente până acum la Pandurii. „CFR, Universitatea Craiova, Unirea Urziceni, Astra Ploieşti şi Pandurii aşteaptă perioada de pauză de două săptămâni care va începe lunea viitoare, pentru meciurile "naţionalei" cu Albania şi Belarus, ca să-şi instaleze noi conduceri tehnici”, susţin sursele Gazetei. Introducerea lui Badea pe această listă de tehnicieni care nu au rezultate în acest debut de sezon nu este deloc întâmplătoare, acesta nereuşind cu Pandurii nici o victorie şi reuşind să acumuleze doar trei puncte. Mai grav e că în mandatul lui Badea, Pandurii au şi cel mai slab atac şi cea mai slabă apărare. Unde sezonul trecut excelau la capitolul apărare acum gorjenii nu se mai pot lăuda decât cu faptul că au luat în medie două goluri pe meci în atac păstrând aceleaşi probleme. Şi nici mijlocul terenului, acolo unde totuşi mai erau soluţii anul trecut, acum nu se întrevede nici o speranţă.

Asigurări fără acoperire

Antrenorul s-a plâns conducerii clubului, iar site-ul oficial a publicat imediat un drept la replică, fapt care nu s-a întâmplat în cazul altor atacuri. „În urma articolului apărut în cotidianul sportiv Gazeta Sporturilor, clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu dezminte informaţiile publicate. Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu apreciază activitatea antrenorului Ionuţ Badea şi îl susţine în continuare pentru a forma o echipă de perspectivă şi care să aibă şi rezultate”, se arată în comunicatul semnat de preşedintele Marin Condescu.

Ceea ce ar trebui să ştie Badea este că astfel de asigurări nu au avut absolut nici un fel de valoare în cazurile antrenorilor demişi în sezoanele trecute şi e greu de crezut că s-a schimbat ceva în bine acum. Poate doar în mai rău şi într-un astfel de caz este posibil să nu se mai aştepte meciul cu CFR pentru demitere!

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: