Sute de aleşi locali ACL, mobilizaţi pentru Iohannis

Şedinţa ACL de la Târgu Cărbuneşti s-a ţinuţi vineri cu aproape toţi aleşii locali din PNL şi PDL, în ciuda zvonurilor privind lipsa de colaborare dintre cele două formaţiuni. A lipsit liderul PNL Gorj Dian Popescu, care de altfel anunţase cu o zi înainte că şedinţa nu se ţine, deoarece liderul invitat de la Bucureşti, Marian Petrache, nu mai vine. Alături de ACL au fost şi consilieri locali independenţi din mai multe localităţi.

La ședinţa ACL Gorj de la Cărbuneşti au participat și primarii liberali Mihai Mazilu, Dumitru Leuştean, Dumitru Vulpe, Dumitru Taloi, Dumitru Gâlceavă, Aurelian Cotârlău, Constantin Bobaru, consilieri locali, consilierii judeţeni Gheorghe Orzan şi Victor Banţa, preşedintele PNL Târgu Jiu Octavian Lupulescu, Mădălin Ungureanu de pe zona Băleşti, consilierul municipal Mihai Paraschv şi alţii. Partidul Democrat Liberal a fost în echipă completă.

La această şedinţă de campanie cu liberalii şi pedeliştii nu a venit preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu. Popescu anunțase că această întâlnire nu va mai avea loc pentru că nu mai vine secretarul general al PNL, Marian Petrache, în timp ce preşedintele PDL Gorj, Dan Vîlceanu, a spus că şedinţa are loc, că pedeliştii vor veni şi că aşteaptă şi liberali. 

Dian Popescu a declarat ieri că este foarte bine că a avut loc ședința, dar că el nu a putut participa pentru că a avut alte obligații. “A fost o ședință de lucru, primarii au fost să-și ia materiale de campanie”, a explicat Dian Popescu. Dan Vîlceanu, președintele PDL Gorj, a declarat că a fost o discuție liberă și de analiză și au luat câteva măsuri pentru turul 2. „Ne-am mobilizat pentru turul 2. Am discutat ce nu am făcut bine în primul tur, am spus să fie atenți în secțiile de votare, să nu asculte intoxicări ce ar putea veni pe timpul zilei ca să-i demobilizeze. Au luat cuvântul primari și consilieri. Toți am văzut că suntem o armată care poate întoarce rezultatul în turul 2. Indiferent de discuțiile care apar, toți avem un singur obiectiv, Klaus Iohannis președinte”, a declarat Vâlceanu.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: