Ponta se aliază cu cel care i-a făcut soţia „boarfă răsuflată”

Victor Ponta a recurs la alianţe nefireşti doar pentru a se asigura că îi cresc şansele să câştige preşedinţia României. Cea mai criticată în spaţiul public este alianţa cu PRM şi preşedintele Corneliu Vadim Tudor. Mai ales că, acum câteva săptămâni, Vadim Tudor l-a jignit grav pe Ponta, dar şi pe soţia sa Daciana, într-o poezie intitulată "Mister Pîrţ şi Curva Popii".

Vadim Tudor a  spus că îl susţine pe Ponta pentru că alege răul cel mai mic, asta după ce zilele trecute îl făcea spion şi mafiot. Dar, termenii în care Vadim a scris şi s-a exprimat despre Ponta şi soţia lui, Daciana Sârbu, sunt de neconceput. Vadim Tudor a publicat în luna septembrie, pe pagina sa de socializare, o poezie despre Victor Ponta şi Daciana Sârbu, numită "Mister Pîrţ şi Curva Popii".

Ponta s-a aliat deci cu Vadim Tudor, cel care l-a făcut maimuţoi, poponar, monstru, iar pe soţia sa "boarfă răsuflată". "Ea – un sex cât o găleată, Şi el – un rahat cu moţ", scria Vadim Tudor. Dacă Vadim Tudor, un candidat de 3%, poate fi înţeles că aleargă după putere cu orice preţ, compromisul lui Victor Ponta îl compromite definitiv.

Aceasta nu este singura alianţă disperată a lui Victor Ponta, Ieri, secretarul general al PP-DD, Liviu Neagu, a mers la sediul PSD pentru a începe negocierile pentru voturile lui Dan Diaconescu. Acesta a fost cel care spunea despre Victor Ponta că este un ciocoi şi împreună cu Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru a jefuit judeţul Gorj. Campania de la parlamentarele din 2012 a fost una extrem de agresivă pe care Ponta o uită de dragul Palatului Cotroceni. La europarlamentare, Diaconescu a candidat la Satu Mare, iar Ponta spunea atunci: „Am mutat de la Târgu Jiu la Satu Mare circul. Până pe 25 mai o să aveţi aici un saltimbanc de circ în mov. O să-l vedeţi cu cravată mare mov. Vreau să vă dau vestea bună că după 25 n-o să-l mai vedeţi pe aici. Aşa a fost şi în Târgu Jiu, a fost până în ziua alegerilor, după care nu l-a mai văzut nimeni. Îl mai căutau nişte bieţi oameni ca să-i dea banii pe care a promis că-i dă, însă aici la Satu Mare cred că lumea e mai puţin naivă şi lumea nu se aşteaptă să-i dea domnul Dan nişte bani sau ce mai dă”, spunea Ponta, la Satu Mare.  

Iată câteva strofe din poezia scrisă de Vadim despre aliatul său, Victor Ponta:

Tata-socru, ce idee

A pontat la fundul lui

Nu-i bărbat, dar nici femeie

Face pofta orişicui.

E lasciv ca o vădană

Are mersul legănat.

Cine şi-a făcut pomană?

Curva Popii – şi l-a luat!

Ea, o boarfă răsuflată

El, un jalnic poponar

Ce familie spurcată

Suportăm, ca proştii, iar!

Mister Pîrţ şi Curva Popii

Prind curaj, confiscă tot

Strîns uniţi cu interlopii

Sînge proaspăt au pe bot.

El mongol, ea bulbucată

El plagiator şi hoţ

Ea – un sex cît o găleată

Şi el – un rahat cu moţ.

Fraţilor, intraţi în casă

Şi-i ascundeţi pe copii

O pereche sulfuroasă

După voturi va veni.

Nu credeam că impostura

Naşte monştri-aşa pitici

Un refren le umple gura:

,,Mîndri că sîntem calici!

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: