Sute de cereri pentru racordarea la canalizare

Cetățenii din comuna gorjeană Arcani se pot racorda la rețeaua de canalizare. Proiectul a fost finalizat, iar în perioada imediat următoare oamenii pot beneficia de acest sistem, spune primarul localității, Aristică Coiculescu.

Sute de cetățeni din Arcani au depus deja cereri prin care își arată intenția de a se racorda la rețeaua de canalizare din localitate. Primarul Aristică Coiculescu spune că în următoarele săptămâni va avea loc o campanie de conștientizare a locuitorilor, în urma căreia se vor face racordurile.

”În perioada imediat următoare o să facem o campanie de constientizare și vor avea posibilitatea să-și facă legăturile la această rețea de canalizare. După ce vom traversa perioada legală de introducere a sistemului în inventarul domeniului public, vom face demersurile pentru predare către a operatorului Aparegio”, a spus primarul din Arcani, Aristică Coiculescu, la Accent Tv.

Acesta a mai spus că există deja peste 200 de cereri ale oamenilor care își doresc racordul. ”Noi deja racordurile le avem la limita de proprietate. De aici, fiecare trebuie să-și realizeze în interiorul gospodăriei sistemul de racordare, care nu este costisitor. Eu cred că într-o lună sau două vom avea undeva la 300 de consumatori. Avem deja depuse peste 250 de cereri prin care cetățenii își manifestă interesul să se racordeze la această rețea”, a mai spus Coiculescu.

Investiția este realizată cu bani de la Guvernul României, pe Programul Național de Dezvoltare Locală.

Vizualizări: 2,106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: