Sute de elevi urmăresc TeleBAC pe Internet

Cele cinci lecţii de Matematică şi Română postate până ieri pe site-ul www.telebac.ro au cumulat peste două mii de vizualizări în doar câteva zile. Preferatele elevilor par să fie lecţiile de Matematică, acestea având pe Internet cele mai multe accesări.

Campania „TeleBAC 2012 – înveţi şi câştigi!”, care se va derula timp de patru luni prin intermediul postului de televiziune Gorj TV, a avut un succes peste aşteptări în primele două săptămâni.

Sute de elevi au accesat site-ul www.telebac.ro, unde pot fi văzute sau revăzute lecţiile transmise de luni până joi, ora 16.00, la Gorj TV. Cele mai multe vizualizări le-a avut până acum lecţia de matematică „Ecuaţii. Inecuaţii” predată de profesorul Justin Paralescu. Aproape o mie de elevi au accesat lecţia în primele două zile de la postare. Şi lecţia de matematică „Numere reale”, predată de profesorul Petre Ciungu, a acumulat circa 600 de vizite. Următoarea lecţie de matematică, pe care o puteţi vedea luni, între orele 16.00 şi 18.00 la Gorj TV, va fi predată de profesorul Valeriu Drulă, directorul Colegiului Național „George Coşbuc” din municipiul Motru.

Vineri, premii pentru elevii silitori

„TeleBAC 2012 – înveţi şi câştigi!” este o campanie iniţiată de Fundaţia „Pandurul” şi susţinută de Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, televiziunea Gorj TV şi ziarul Pandurul. Tot mai multe cadre didactice se implică în această campanie care îşi propune să ofere posibilitatea elevilor care vor susţine examenul de Bacalaureat să aibă cei mai buni profesori. Astăzi, lecţia de Limba şi literatura română este predată de Elena Roată, profesor la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Fundaţia „Pandurul” va oferi săptămânal, începând de vineri, premii elevilor care rezolvă temele pentru acasă, publicate pe site-ul www.telebac.ro. Cei mai silitori elevi vor primi, prin tragere la sorţi, premii între 50 şi 150 de lei. Regulamentul de participare la concurs îl găsiţi publicat pe pagina de internet menţionată mai sus.

Vineri, 17 februarie, ora 16.00, vor fi oferite primele premii, tragerea la sorţi având loc în direct la Gorj TV, în cadrul unei emisiuni moderate de coordonatorului acestui proiect, prof. Cornel Şomîcu.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: