Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sute de perechi de ochelari de soare retrase de pe piaţă

Aproximativ 400 de perechi de ochelari de soare au fost oprite temporar de la comercializare după ce reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Gorj au verificat 15 agenţi economici care îşi desfăşurau activitatea în Târgu Jiu, Rovinari, Motru, Tismana şi Lainici.

Controalele efectuate de către comisari au scos la iveală următoarele nereguli: lipsa informaţiilor privind categoria filtrului; lipsa avertismentelor; lipsa numelui şi a adresei producătorului de pe eticheta ce însoţea produsul; instrucţiunile de întreţinere şi curăţire nu erau scrise în limba română şi afişarea preţurilor în mod nevizibil şi într-o formă echivocă, greu de citit. “În urma acţiunilor de control efectuate s-a încheiat un număr de 13 procese verbale de constatare a contravenţiei, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind în cuantum de 7.600 lei. De asemenea, au fost dispuse şi măsuri de oprire temporară de la comercializare a 373 de perechi de ochelari de soare în valoare de 6.550 de lei”, a declarat Daniela Michi, comisar şef CJPC Gorj.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: