Sute de persoane, la prima întâlnire a PNL Târgu Jiu. Iulian Popescu: Vă cer un lucru prețios, timpul vostru

Circa trei sute de persoane au participat în această seară la prima reunire a noii organizații a PNL Târgu Jiu, condusă interimar de Iulian Popescu.

Au fost prezenți profesori, ingineri, doctori, ”stâlpii societății, oameni care contează în fiecare zi a muncii lor”, cum i-a numit Popescu. ”Oamenii cei mai importanți pentru mine sunt aici în Târgu Jiu”, a mai spus Popescu.  

Prima întâlnire a organizației municipale a Partidului Național Liberal a avut loc în această seară, într-o locație din Târgu Jiu. ”Oamenii care au venit aici simt nevoia să se implice în comunitate pentru că și-au dat seama că a aștepta pe acel cineva care să facă lucruri, cineva care să asfalteze strada, cineva care să-l promoveze pe Brâncuși, cineva care să facă bine orașului și județului este o iluzie. N-o să vină nimeni de la sine. Acești oameni sunt formați, sunt chemați, sunt în primul rând oameni dintre noi de aici. Așa că ne-am adunat aici ca să discutăm despre planurile de viitor”, a spus Iulian Popescu. Acesta este președintele interimar al PNL Târgu Jiu, iar astăzi a adus laolaltă membri vechi ai PNL nu oameni noi care vor să se implice.  

Au participat circa 300 de persoane, directori de instituții, medici, profesori, antreprenori, oameni de cultură, etc..

”Participarea aceasta numeroasă mă responsabilizează. Cei care mă cunosc știu că mă implic în comunitate și-mi asum până la capăt lucruri. Oamenii cei mai importanți pentru mine sunt aici în Târgu Jiu. Avem în această sală masa critică necesară schimbării lucrurilor în bine, care poate să fie suficient de mare ca să aducem lucrurile bune în comunitate. Ceea ce vă cer este cel mai prețios lucru: timpul. Dacă ați venit azi aici este un exemplu concret de implicare”, a spus Iulian Popescu, președintele interimar al PNL Târgu Jiu.

Biroul politic al PNL Târgu Jiu a fost validat și din el fac parte persoane cu vechime în PNL, dar și oameni noi. 

”În biroul interimar există mixul perfect între oamenii vechi ai partidului și oameni noi care vin cu prospețime, tinerețe, avem tot ce ne trebuie”, a mai spus acesta.

Galerie foto






Vizualizări: 3,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: