Sute de șoferi gorjeni amendați în trei zile

Poliţiştii gorjeni au acționat în perioada 28-30 iunie, pe raza județului, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză, folosind echipamentele radar, montate pe autospecialele de poliție, precum și pistolul radar.

"În activităţile specifice, au fost angrenate 6 autospeciale de poliţie inscripţionate, precum și pistolul radar, fiind verificate în total 580 de autovehicule și aplicate peste 390 de contravenții pentru nerespectarea regimului legal de viteză", arată un comunicat al IPJ Gorj.

Din totalul sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, peste 350 au fost constatate cu aparatele radar instalate pe autospecialele din dotarea poliției rutiere, iar 42 au fost constatate cu radarul tip pistol.

Totodată, polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 85 permise de conducere, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind totodată constatate 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În perioada desfăşurării acţiunii, nu au fost înregistrate accidente rutiere soldate cu victime în care să fie implicaţi, cu vinovăţie, conducătorii auto ce nu respectă limitele legale de viteză, au precizat polițiștii gorjeni. (A.M.)

Vizualizări: 1,887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: