Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sute de ucraineni au dosare pentru trădare

Liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, a declarat că serviciile de securitate ucrainene l-au reţinut pe fostul şef al Direcţiei principale a Serviciului de Securitate al Ucrainei în Republica Autonomă Crimeea, suspectat de tradare și colaborare cu rușii.

În prezent, au fost înregistrate 651 de proceduri penale privind activităţile de trădare şi de colaborare ale angajaţilor din cadrul parchetelor.

”Astăzi am fost informat despre rezultatele unei alte operaţiuni împotriva infractorilor care lucrau pentru inamic. Angajaţii Biroului de Stat de Investigaţii împreună cu Serviciul de Securitate al Ucrainei l-au reţinut pe fostul şef al Direcţiei principale a Serviciului de Securitate al Ucrainei în Republica Autonomă Crimeea. Această persoană a fost demisă de mine la începutul invaziei la scară largă şi, după cum putem vedea, această decizie a fost complet justificată. Au fost colectate suficiente dovezi pentru a demonstra că această persoană este suspectă de trădare. Toate activităţile sale criminale sunt documentate”, a spus Zelenski.

Liderul ucrainean afirmă că ”toţi cei care împreună cu el au făcut parte dintr-un grup infracţional care a lucrat în interesul Federaţiei Ruse vor fi, de asemenea, traşi la răspundere”.

Preşedintele Ucrainei anunţă că ”Până în prezent, au fost înregistrate 651 de proceduri penale privind activităţile de trădare şi de colaborare ale angajaţilor din cadrul parchetelor, organelor de cercetare preliminară şi altor agenţii de aplicare a legii. În 198 de proceduri penale, persoanele relevante au fost notificate cu privire la suspiciune. Mai mult de 60 de angajaţi ai procuraturii şi ai Serviciului de Securitate al Ucrainei au rămas pe teritoriul ocupat şi lucrează împotriva statului nostru”.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a înlăturat din funcţie pe şeful Serviciului de Securitate (SBU), Ivan Bakanov, şi pe procurorul general Irina Venediktova, informează Ukrinform.

Vizualizări: 1,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: