Sute de vârstnici din Rovinari, sărbătoriţi de autorităţi

Vârstnicii din Rovinari, dar şi din satele arondate oraşului, vor fi sărbătoriţi şi anul acesta cu mult fast de administraţia locală. Pe data de 1 octombrie, de „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”, 400 de cetăţeni cu vârsta peste 60 de ani au fost invitaţi de autorităţile locale să ia parte la o masă festivă şi la un spectacol folcloric oferit de tinerii artişti din zonă. Şi anul acesta va fi organizată o tombolă cu premii.

Autorităţile locale din Rovinari au organizat şi în acest an diverse acţiuni şi concursuri pentru a-i cinsti pe seniorii din oraş, de ziua lor. Pe data de 1 octombrie, vârstnicii din oraş sunt aşteptaţi la o petrecere organizată de autorităţile locale la un local din Rovinari. Vor putea lua parte la o masă festivă, iar atmosfera va fi întreţinută de tinerii artişti de la Clubul Elevilor din Rovinari, de la secţia locală a Şcolii  Populare de Artă, dar şi de micuţii de la Grădiniţa nr.1.

Şi anul acesta, la fel ca în ultimii ani, va fi organizată o tombolă cu premii. Vârstnicii vor putea câştiga în urma extragerilor produse electrocasnice. „Ca în fiecare an, domnul primar împreună cu Consiliul Local şi cu angajaţii primăriei urează „La mulţi ani!” tuturor vârstnicilor. Aşadar, începând cu data de 23 septembrie sunt invitaţi să vină la Serviciul de Asistenţă Socială pentru a-şi ridica cele 400 de invitaţii. Pe 1 octombrie, începând cu ora 13, îi aşteptăm la un restaurant din oraşul Rovinari pentru a sărbători împreună cu muzică, cu o masă şi cu multe surprize şi o tombolă. Premiile vor consta în electrocasnice pentru a se folosi de ele în casă. Ne bucurăm foarte mult că am putut să continuăm această tradiţie”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: