Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tâlhari trimişi în judecată după ce şi-au furat patronul

Doi tineri din municipiu rămân în continuare în spatele gratiilor şi urmează să fie judecaţi în stare de arest preventiv pentru acuzaţiile destul de grave ce le sunt aduse, ei fiind încătuşaţi de anchetatori încă de la sfârşitul anului trecut. La mijlocul lunii noiembrie 2012, poliţiştii au reuşit să dea de urma lui Adrian Marius Costin, de 24 de ani, şi a lui Adrian Valeriu Pană, de 20 de ani. Primul dintre ei este considerat capul răutăţilor, mai ales după ce s-a folosit de o cheie potrivită şi a întrat în casa patronului său, de unde a furat un aparat, foto, un telefon mobil şi, ca bani de buzunar, 5000 de lei.

După câteva zile, pe 5 noiembrie anul trecut, seara, la intersecţia străzii 22 Decembrie cu I. L.Caragiale, Costin i-a furat unei tinere telefonul mobil, după care, a doua zi, la miezul zilei, fără nicio reţinere, individul i-a luat unei doamne poşeta în care aceasta avea telefonul mobil şi suma de 400 de lei. Telefonul a fost amanetat apoi la Rovinari, unde cei doi s-au dus şi au împărţit banii câştigaţi astfel. După alte trei zile, Costin a mai dat o lovitură pe aceiaşi stradă din municipiu, smulgând de la o necunoscută un portmoneu în care se găseau acte de stare civilă, un telefon mobil şi suma de 1000 de lei. În total vreo 8000 de lei au calculat anchetatorii că ar fi prejudiciul produs prin tâlhăriile respective, acum Costin urmând să fie judecat pentru faptele sale, la fel ca şi Pană, care i-a fost complice la vânzarea telefoanelor furate.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: