Tâlhărit într-un bar din Rovinari

Un bărbat de 43 de ani a ajuns la spital cu faţa „şifonată” după ce trei indivizi l-au bătut într-un bar din Rovinari şi i-au furat borseta în care avea, pe lângă două carduri şi cartea de identitate, un telefon mobil şi suma de 70 de lei. Incidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, la circa un sfert de oră după ora 1.00, angajata barului fiind cea care a sunat pe 112 şi a anunţat incidentul. Omul juca la „păcănele” în momentul în care trei necunoscuţi au intrat în cârciumă ca să tragă şi ei ceva la măsea, numai că l-au văzut pe acesta cum îşi „risipea” banii şi l-au luat la bătaie, după care au fugit.

„Având în vedere relatările părţii vătămate şi ale martorilor prezenţi la eveniment, care au oferit informaţii despre semnalmentele şi articolele de îmbrăcăminte cu care suspecţii erau îmbrăcaţi, poliţiştii au început activităţile de căutare. La scurt timp, după aproximativ 45 de minute de la sesizare, poliţiştii i-au depistat pe cei trei suspecţi pe raza oraşului Rovinari. Tinerii, identificaţi ca fiind  R.R.L., de 20 ani, J.V.A., de 20 ani şi B.C., de 22 ani, toţi din oraşul Rovinari, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. De asemenea, pe parcursul cercetărilor banii şi bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate”, a menţionat IPJ Gorj printr-un comunicat de presă.

Toţi cei trei suspecţi au fost reţinuţi ulterior pentru 24 de ore, azi urmând să fie duşi la Parchet cu propunerea de arestare preventivă. Oamenii legii încearcă să afle acum dacă aceştia sunt implicaţi şi în alte fapte ilegale, singura acuzaţie formulată la adresa lor, deocamdată, fiind cea de tâlhărie.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: