Tamponare la Bustuchin

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că pe DJ 675 C Bustuchin, s-a produs un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale, în care au fost implicate două autovehicule.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, urmare a primelor cercetări efectuate, au constatat că, în jurul orei 22:40, P.P., de 52 ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe sensul său de mers.

Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest. Întrucât P.P. a prezentat o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, poliţiştii l-au condus la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar lui P.P. i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. (M.M.)

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: