Tânăr de 18 ani, în arest pentru tâlhărie

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg.Jiu au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un tânăr de 18 ani, din Tg.Jiu, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

La data de 20.04.2014, ora 20:10, Poliţia Municipiului Tg.Jiu a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112 de o tânără de 21 ani, din localitate, despre faptul că în jurul orei 20:05, în timp ce se deplasa pe o alee pietonală situată în zona străzii Olari, din Tg.Jiu, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Din cercetările efectuate poliţiştii au constatat faptul că tânăra ar fi fost deposedată, prin smulgere, de o geantă pe care o avea asupra sa.

Urmare a investigaţiilor efectuate poliţiştii de investigaţii criminale cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari, l-au identificat pe tânărul bănuitde comiterea infracţiunii de tâlhărie, T.V.M., de 18 ani, din Tg.Jiu. Bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat poliţiştii au dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Astăzi, 22 aprilie 2014, suspectul a fost prezentat Parchetului şi Judecătoriei Tg.Jiu cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: