Tânăr plecat din izolare, la plimbare în miez de noapte. A fost dus direct în carantină!

Un tânăr din județul Gorj care a dat dovadă de inconștiență și nu a luat în calcul recomandările autorităților a ajuns, luni noaptea, într-un centru de carantină. Acesta se afla în izolare la domiciliu după ce s-a întors din străinătate, dar nu a respectat acest lucru și a ieșit la plimbare.

A fost identificat în trafic de polițiști într-o razie în localitatea gorjeană Bălești. Era într-o mașină împreună cu un prieten. Amândoi au fost ridicați și duși cu duba Jandarmeriei într-un centru de carantină din județ. Amândoi vor rămâne acolo în următoarele două săptămâni.

Nu este singurul exemplu de iresponsabilitate. Luni, autoritățile au mai amendat alte două persoane care au plecat de acasă deși se aflau în izolare la domiciliu. Ambele persoane au fost duse în carantină. Una dintre cele două a ajuns la centrul de carantină împreună cu întreaga familie.  

La nivelul județului Gorj, peste două mii de oameni sunt izolați la domiciliu și alte peste 200 de persoane se află în centre special amenajate pentru carantină.

Galerie foto



Vizualizări: 15,713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: