Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tânăr polițist, găsit spânzurat pe Litoral

Un poliţişt în vârstă de 34 de ani din judeţul Neamţ a fost găsit spânzurat într-o cameră de hotel din Jupiter. Bărbatul se certase cu soţia şi consumase băuturi alcoolice înainte de a comite acest gest. El a fost găsit de o rudă, care a anunţat autorităţile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o cameră de hotel din Jupiter a fost găsită o persoană decedată. Oamenii legii au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 34 de ani, poliţist din judeţul Neamţ. Acesta a venit la mare împreună cu soţia şi cei doi copii, dar şi cu mai multe rude. Joi după-amiază, el a consumat băuturi alcoolice şi s-a certat cu soţia, iar apoi a mers în camera de hotel, s-a încuiat, şi s-a spânzurat cu cureaua de bara de la dulap.

După câteva ore, familia lui a venit de la plajă şi a vrut să intre în cameră, dar aceasta era încuiată. Atunci una dintre rude, care avea camera apropiată de cea a poliţistul, a intrat prin balcon şi l-a găsit pe acesta spânzurat, anunţând autorităţile.

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Poliţistul lucra la postul de poliţie din localitatea Ruginoasa.

Vizualizări: 2,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: