Târgu Jiu: Când se deschide Târgul de Moș Nicolae

Municipiul Târgu Jiu va îmbrăca, în câteva zile, haine de sărbătoare, iar autoritățile fac ultimele pregătiri ca atmosfera să fie una de poveste. Pe 1 decembrie, va fi deschis Târgul de Moș Nicolae. Zeci de meșteri populari din toate colțurile țării vor umple centrul orașului de cadouri.

Târgul de Moș Nicolae este organizat de către Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj și își va deschide porțile duminică, de 1 decembrie.

“La ediţia a XII-a a târgului vin meşteri din Vâlcea, Argeş, Harghita, Suceava, Cluj, București şi Gorj. Târgul va fi deschis în perioada 1-6 decembrie în centrul municipiului Târgu Jiu, pe strada Tudor Vladimirescu, zona pietonală. Pe lângă obiecte realizate de meşteri populari, în târg mai pot fi găsite obiecte specifice sărbătorilor de iarnă şi dulciuri. Aşadar dacă vă aflaţi în căutarea unui cadou vă aşteptăm cu mare drag la ediţia a XII-a a Târgului de Moş Nicolae cu produse tradiţionale, cusături, ţesături, cioplituri în lemn, pielărie, artizanat, ceramică, lavandă, produse apicole dar şi costume populare”, a transmis Daniela Gapșea, purtătorul de cuvânt al Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Galerie foto





Vizualizări: 1,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: