Târgu Jiu: Opt cadre medicale infectate

Opt cadre medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt confirmate pozitiv la testul pentru coronavirus. Managerul unității spitalicești, Dumitru Vienescu, spune că, dintre cei 8 angajați, doi se află internați în spital și primesc tratament de specialitate.

Managerul vine și cu vești bune. Numărul pacienților infectați cu noul coronavirus este în scădere. De exemplu, dintr-un total de 75 de paturi, 40 sunt libere, mai spune Vienescu.

”În cursul dimineții de astăzi, ora 08:00, numărul cadrelor medicale infectate era de 8. Din acest număr, 3 sunt medici, 2 asistenți medicali, 2 îngrijitoare, dar și o infirmieră. Din numărul total, doar doi angajați sunt internați în spital, restul fiind la domiciliu. De asemenea, conform ultimei raportări, la Secția de Boli Infecțioase  erau 25 de pacienți dintr-un număr de 63 de paturi aprobate, iar la ATI erau 11 pacienți din cele 12 paturi aprobate. Se observă cumva o scădere a numărului de persoane infectate și la nivel național, comparativ cu lunile anterioare”, a spus Vienescu.

Vizualizări: 2,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: