Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târgu Jiu: Stâlp de beton, prăbușit peste o mașină

Incident periculos în centrul orașului. Un stâlp de beton s-a prăbușit peste o mașină. S-a întâmplat în zona parcului Tudor Vladimirescu, din municipiul Târgu Jiu. Doar o minune a făcut să nu se afle nimeni în autoturism și să nu fie niciun pieton ori vreo mașină în mers în zonă în momentul în care a căzut stâlpul.

Pompierii au fost chemați la fața locului.

„Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un stalp care a cazut pe un autoturism in zona parcului Tudor Vladimirescu din municipiul Tg-Jiu. La data locului s-a deplasat pentru asigurarea măsurilor de prevenire specifice o autospeciala din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu. Din fericite, nu sunt înregistrare victime”, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Furnizorul de energie a fost anunțat să remedieze situația.

Vizualizări: 1,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: