Reziliere cu întârziere a contractului lui Bogoi cu Pandurii

Fostul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu,  Adrian Bogoi, s-a despărţit de formaţia gorjeană mai târziu, deşi a plecat din luna  octombrie de  la Târgu Jiu. Acesta  a reziliat înţelegerea cu Pandurii înaintea reluării campionatului, acesta fiind motivul  pentru care antrenorul Călin Cojocaru a fost numit director tehnic.

Adrian Bogoi s-a despărţit de Pandurii din 20 octombrie 2019, după înfrângerea cu 3-2 de la Sportul Snagov. Fostul tehnician şi-a reziliat contractul cu echipa gorjeană de-abia în această lună, înainte de reluarea  campionatului.

Adrian Bogoi venise la Pandurii în octombrie 2017, în locul lui Marcel Ploaie. În tot acest timp, tehnicianul originar din Târgovişte spune că nu a primit niciun salariu. ”Mi-am reziliat, în sfârşit, contractul cu Pandurii. Au fost unele discuţii cu conducerea clubului, care au dus la aceste amânări. Acum, aştept să-mi primesc banii, fiindcă am fost neplătit timp de doi ani! Aştept să intre banii în contul clubului, fiindcă Pandurii a câştigat acele procese cu acţionaţii, şi sper să-mi recuperez restanţele”, a spus Bogoi pentru liga2.ro, unde a vorbit şi despre fosta sa echipă şi situaţa sa: „Din păcate, am văzut că situaţia este tot critică la Pandurii. Sper să se redresese şi să revină acolo unde a fost în urmă cu câţiva ani. Eu am fost în iarnă în discuţii cu câteva echipe, încă mai sunt, dar, momentan, nu e nimic concret”.

Cu Adrian Bogoi pe banca tehnică, Pandurii s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă a sezonului 2017-2018, când a remizat la Brăila, scor 1-1, iar ambele echipe s-au clasat deasupra locurilor care duceau în Liga 3. Pandurii a terminat atunci pe locul 14. Apoi, în ediţia 2018-2019 a Ligii 2, formaţia gorjeană a evitat retrogradarea tot după ce a terminat imediat deasupra zonei roşii, pe locul 15.

În sezonul 2019-2020, la  plecarea lui Bogoi, Pandurii se situa pe poziţia a 18-a în clasament după 13 etape, cu 7 puncte acumulate sub conducerea lui Adrian Bogoi. Acum, după etapa a 22-a, Pandurii este pe locul 19, cu 8 puncte.

Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: