Coronavirusul îl împiedică pe Mihai Roman să meargă la o clinică din Italia

Atacantul formației Universitatea Craiova, Mihai Roman, ar fi trebuit să plece în Italia pentru a efectua un control la inimă.  Jucătorul este însă blocat în România din cauza epidemiei de coronavirus din Italia. Dacă  ar pleca acum  Roman spune că ar trebui să stea în Italia 14 zile în carantină.

 Atacantul Universităţii Craiova, Mihai Roman, a descoperit că are probleme la inimă după stagiul de pregătire susținut alături de echipa din Bănie în Turcia. Fotbalistul a efectuat un RMN cardic după ce s-a descoperit că ar avea niște extrasistole (bătăi în plus ale inimii).

”Mă simt bine, dar trebuie să fac niște controale. Chiar azi trebuia să merg în Italia la un control, însă este epidemia asta de coronavirus și ar fi trebuit să stau în carantină. Din păcate nu am putut pleca din cauza asta”, a spus Mihai Roman, conform Fanatik.

Deși nu a putut pleca către Italia pentru a efectua un control amânunțit, atacantul Universității Craiova a anunțat că va discuta cu medicul său pentru a vedea dacă poate să fie consultat în altă parte pentru a primi acceptul să se antreneze. ”O să vorbesc cu doctorul meu dacă trebuie să merg în altă parte. În Italia era unul dintre cei mai buni specialiști pe această zonă. Deocamdată nu mă antrenez, trebuie să fiu consultat”, a mai spus atacantul grupării din Bănie.

Mihai Roman a fost diagnosticat cu aceleași probleme ca George Țucudean, fotbalist care a fost nevoit să își întrerupă activitatea în fotbal câteva luni pentru a-și reveni din punct de vedere medical. Atacantul CFR-ului a moștenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW).

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: