Buia s-a prăbușit pe teren

Mijlocaşul echipei ACS Viitorul,  Darius Buia, a  dat mari emoţii echipei sale la meciul de la Mioveni. Jucătorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu s-a prăbuşit pe teren la pauză şi a fost transportat la spital  cu o ambulanţă.

Meciul de la Mioveni dintre CS Mioveni şi ACS Viitorul Târgu Jiu, desfăşurat sâmbăta şi câştigat de oaspeţi cu scorul  de  2-0, s-a terminat rău pentru mijlocaşul oaspeţilor Darius Buia. Fiul fostului fotbalist Romulus Buia a ajuns la spital la începutul reprizei a doua după ce i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe teren.

Imediat după fluierul de final al primei reprize, în drum spre vestiare, Buia s-a prăbuşit pe teren. Au venit lângă el masorul echipei sale, dar şi medicul Mioveniului şi, până l-a urmă, l-au repus pe picioare, jucătorul fiind comoţionat după un duel cu un adversar. Buia a ajuns la vestiar sprijinit de masor, iar la începutul reprizei a fost schimbat. Cum încă acuza în continuare o stare de rău, jucătorul a fost dus la ambulanţă pentru îngrijiri medicale. Apoi, a fost chemată o altă ambulanţă care l-a preluat pe mijlocaş şi l-a dus la spital pentru câteva investigaţii.

La final, autocarul echipei ACS Viitorul a întârziat aproape o oră la stadion, aşteptându-l pe jucător, care s-a alăturat până la urmă lotului  pentru că nu a avut probleme grave.

CS Mioveni a rămas pe locul 2 în urma acestui eşec, având 37 de puncte, însă poate fi depăşită de Rapid, marţi, dacă giuleştenii înving pe Turris. ACS Viitorul, cu 30 de puncte, a urcat pe locul 11 după acest meci.

Vizualizări: 2,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: