Târgujieni supăraţi că primăria nu le taie iarba de poartă

Târgujienii care locuiesc pe străzile lăturalnice din Bârseşti sunt supăraţi că primăria nu le coseşte iarba de la poartă. Oamenii spun că angajaţii societăţii Edilitara fac curăţenie doar pe principală şi motivează că nu au combustibil pentru a intra şi pe străzile celelalte. Reprezentanţii municipalităţii spun că vor face verificări şi vor lua măsuri pentru asigurarea curăţeniei.

Târgujienii de pe strada Albatrosului din Bârseşti sunt nemulţumiţi de serviciile prestate de societatea Edilitară. Oamenii spun că, de aproximativ două săptămâni, sună la primărie pentru a li se cosi iarba de poartă însă li se spune că nu este combustibil. „Am sunat de patru ori la primărie şi mi s-a spus că nu stăm pe strada principală şi că putem aştepta întrucât nu mai au combustibil. Toată vara au cosit doar de două ori. Pe strada principală fac curăţenie, la noi nu fac. Nu mi se pare normal acest lucru pentru că şi noi plătim taxe şi impozite la fel la toţi ceilalţi. Mulţi sunt oameni bătrâni care nu pot să-şi cosească singuri”, a declarat Constantin Truşcă, proprietarul unei case de pe strada Albatros. Oamenii îi acuză pe angajaţii de la Edilitara de rea-voinţă. „Nu vor să ne taie iarba. Asta e realitatea, au cosit doar 10 metri la intrare pe uliţă, până au ajuns la sediul Vectra, iar pentru noi nu se mai găseşte combustibil. În fiecare dimineaţă trec pe la poartă câte patru băieţi cu cositorile, de fiecare dată îi aşteptăm şi ne rugăm de ei să ne cosească şi nouă. Ne spun să mai aşteptăm şi pleacă mai departe. Au fost ploi, iar toată vara n-au cosit decât de vreo două ori”, a precizat Petronela Titianu, o localnică.

PROMISIUNE

Reprezentanţii municipalităţii promit că vor rezolva doleanţele târgujienilor din Bârseşti. „Vom verifica situaţia şi vom trimite în zonă o echipă de la Edilitara pentru a cosi iarba”, a declarat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: