Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târgujienii își ridică pachetele de la Uniunea Europeană

Târgujienii au început să-și ridice pachetele cu alimente și produse de igienă corporală. Zeci de persoane au venit la Stadionul Municipal din Târgu Jiu, iar fiecare persoană a primit câte un pachet.

Alimentele și produsele de igienă sunt venite printr-un program de la Uniunea Europeană, iar beneficiarii sunt persoanele defavorizate. Oamenii spun că pachetele sunt bine venite, mai ales în perioada în care ne aflăm.

”Sunt foarte bune pachetele. Voiam să le dau altora mai săraci ca mine, dar au insistat cei de aici să vin să le ridic. Eu voiam detergenții pentru a ne spăla mai mult în pandemie”, a spus o beneficiară.

O altă persoană spune că aceste produse sunt cam puține, mai ales că are un venit de 300 de lei.

”Ajunge, dar sunt puține. Eu am o pensie mică. Sunt singură și nu mă pot descurca. Nici nu știu ce este în pachet. O să vad acasă”, a mai spus o femeie.

Vizualizări: 1,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: