Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târgujienii, puși să plătească apa de ploaie de anul trecut

Noul șef al ADIA, social-democratul Cristian Toader Pasti, a trimis Primăriei Târgu Jiu o notificare cum că are de plătit apa de ploaie căzută anul trecut. În urma unui calcul complicat a rezultat că primăria are de plătit 885 de mii de lei pentru apa pluvială care a fost preluată de canalizare.

Banii ar trebui plătiți din bugetul local, din taxele și impozitele plătite de târgujieni. Interesant este că a fost luată în calcul toată suprafața municipiului, inclusiv cea în care nu există canalizare.

Este pentru prima dată când Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Utilități Publice pentru Serviciul de Apă și Canalizare (ADIA) impune o astfel de plată la Târgu Jiu, rămânând de văzut dacă ea va fi impusă și localităților cu primari agreați de PSD.

Galerie foto


Vizualizări: 3,356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: