Parcarea subterană de la Mall, inundată

Ploaia torențială a inundat parcarea subterană a Mall-ului din Târgu Jiu. Toate mașinile au fost scoase, iar parcarea a fost închisă. Câțiva angajați ai centrului comercial abia au reușit să scoată apa din subsolul clădirii. 

A fost nevoie de puțin timp pentru ca parcarea subterană a Mall-ului din oraș să se inunde. Mașinile și pietonii abia mergeau printre șuvoaie, așa că toate autoturismele au fost scoase din zona afectată de apă. „Pe alocuri, îți ajungea apa până la glezne. Ne-au scos cu tot cu mașină, că au zis că se inundă parcarea”, a spus un șofer. „Multă apă, n-a mai făcut față canalizarea și a intrat toată în parcarea subterană. Am înțeles că au închis parcarea până se oprește ploaia și nu o să mai fie pericol”, a spus un alt șofer.

Prin momente de panică au trecut mai mulți târgujieni care au sunat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor, după ce apa le-a intrat în locuințe. Au fost inundate mai multe beciuri și a fost nevoie de intervenția pompierilor care au scos apa cu motopompe. „Am intervenit pentru evacuarea apei din mai multe beciuri în municipiul Târgu Jiu, pe străzile Victor Daimaca, Merilor și Solidarității”, a fost mesajul lui Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 3,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: