Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primăria dă vina pe Aparegio pentru inundațiile din Târgu Jiu

Pompierii gorjeni au intervenit joi, până târziu în noapte, pentru evacuarea apei acumulate în mai multe gospodării din Târgu Jiu, situate pe străzile Victor Daimaca, Merilor, Solidarității, Viitorului și Mărgăritarului, precum și pe strada Stolojani din orașul Turceni.

La Tg-Jiu au fost 7 intervenții pentru evacuarea apei din beciuri și 2 intervenții pentru evacuarea apei din gospodării. La Turceni a fost o intervenție pentru evacuarea apei din gospodărie.

Primăria Târgu Jiu dă vina pe operatorul de apă-canal, Aparegio Gorj SA, pentru inundațiile care au loc la fiecare ploaie mai puternică. “În urma precipitațiilor abundente căzute într-un timp foarte scurt, canalizarea în municipiul Târgu Jiu a cedat din nou, mai multe străzi fiind inundate. Alte zone, în care nu există canalizare (strada Mărgăritarului), au fost și ele afectate”, arată primăria, care acuză Aparegio că “nu a intervenit niciodată cu promptitudine la Târgu Jiu, cu toate că cele mai consistente venituri provin din municipiul nostru”. (A.A.)

Vizualizări: 1,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: