Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Taţi incestuoşi trimişi în judecată

Procurorii au reuşit să încheie cercetările în două dosare în care inculpaţi sunt doi bărbaţi care şi-au batjocorit propriii copii. Ion Adrian Vijulan este individul care la începutul verii a fost mai întâi reţinut şi apoi arestat preventiv după ce testele ADN au indicat faptul că el este cel care a agresat-o pe fiica sa de 13 ani. Fata a fost găsită anul trecut, în toamnă, hoinărind pe străzile din oraş, ea povestindu-le poliţiştilor de chinurile la care era supusă. La acel moment anchetatorii nu au avut toate dovezile pentru a-l reţine pe Vijulan, dar acum el a fost şi trimis în judecată pentru faptele sale.

Un alt caz asemănător rezolvat acum de anchetatori este cel al lui Ionel Solga, pe care poliţiştii l-au prins luna trecută în timp ce încerca să fugă la nişte rude din Banat cu ajutorul unui tren pe care îl aştepta în gara din Strehaia. Era căutat pentru că abuzase de fata de 7 ani a iubitei sale. Femeia mergea la muncă în sat, iar el rămânea singur pe acasă cu cea mică, o vecină descoperind „trăsnăile” pe care le făcea bărbatul. Acum şi el a fost trimis în judecată, ambele procese urmând să înceapă la Tribunalul Gorj imediat după reluarea activităţii magistraţilor, respectiv la sfârşitul lui august, când judecătorii revin din vacanţa pe care tocmai au început-o.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: