A făcut mașina praf, dar a scăpat cu câteva zgârieturi

A avut zile și noroc! Vorbim de un tânăr șofer din satul Buduhala care a fost implicat ieri dimineață într-un accident rutier pe raza localității Bălești.

Accidentul s-a produs, se pare, pe fondul vitezei excesive. Tânărul de 26 de ani circula din direcția Motru spre Târgu-Jiu, a apăsat prea tare pedala de accelerație și a părăsit partea carosabilă. După ce s-a izbit de un cap de pod a retezat un stâlp de electricitate și s-a oprit într-un gard de beton.

Zgomotul impactului i-a trezit pe localnicii din zonă, care l-au ajutat pe șofer să iasă din autoturism. Spre surprinderea localnicilor, tânărul a scăpat cu câteva zgârieturi și o sperietură zdravănă. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că nu au fost victime și l-au sancționat contravențional pe șofer.

Conducătorul auto trebuie acum să-și repare mașina, dar să suporte și reparația stâlpului de electricitate și a gardului cu asigurarea obligatorie. Timp de câteva ore, mai multe familii au rămas fără curent electric. „Este ceva de speriat. Șoferul ăsta a avut noroc cu carul. A scăpat cu viață, deși mașina este distrusă. Își făcea probleme că-l ceartă părinții, în loc să zică mersi că a scăpat cu viață și fără leziuni. Mare noroc a avut. Noi când ieșirăm afară, el bătea în geam să-l ajutăm să iasă”, a declarat o localnică. 

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: