Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Taxe mai mari la Cărbuneşti

Primarul Mihai Mazilu de la Târgu Cărbuneşti a confirmat că va profita de legea dată de Guvernul Ponta, de majorare a taxelor şi impozitelor locale, şi locuitorii oraşului vor avea dări mai mari la stat. Acesta a menţionat la Radio Târgu Jiu că majorarea taxelor va aduce la bugetul local un venit de 1, 5 miliarde de lei vechi. Practic, după calculele lui Mazilu, la un apartament cu două camere, un cărbuneştean va plăti mai mult cu 20 de lei.

Aplicarea Legii de majorare a taxelor şi impozitelor locale cu 16% a fost lăsată la altitudinea primarilor. Chiar dacă la Cărbuneşti primarul a decis majorarea mai sunt localităţi în Gorj precum Roşia de Amaradia, Turburea, Tismana sau Turceni unde nu se va opera o creştere. (M.M.)

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: