Tehnicianul Ciobotariu, mulţumit de antrenamentul elevilor săi

Stagiul montan de la Rânca s-a încheiat pentru Pandurii aseară, azi echipa urmând să revină la Târgu Jiu pentru un joc amical. Gorjenii s-au antrenat doar cinci zile la munte, la dorinţa antrenorului Liviu Ciobotariu care e adeptul începerii pregătirii fizice de iarnă printr-un stagiu montan. Celor 30 de jucători care s-au antrenat la Rânca li s-a alăturat şi bosniacul Stojean Vranjes care va semna în aceste zile un contract cu echipa gorjeană iar azi se va alătura lotului şi Mugurel Dedu.

Pandurii au programat azi, la revenirea de la Rânca, un joc amical cu formaţia de liga a III-a Minerul Mătăsari. Ciobotariu nu intenţionează să mai testeze jucători noi dar îl va vedea totuşi pe nou venitul Vranjes care deja face parte din lotul pentru Antalya. „Nu vor mai veni jucători la proba dar am zis să ieşim din cantonamentul acesta cu un joc amical. Ştiu că va fi foarte greu pentru toţi jucătorii, fiind o perioadă de cinci zile în care nu au atins mai deloc mingea. Nu mă aştept la foarte multe de la acest joc însă am preferat să ies cu un meci amical mai mult pentru plăcerea lor, pentru că după cinci zile cu câte două antrenamente fizice pe zi, le prinde bine un joc amical”, a explicat tehnicianul care se teme însă de căderile abundente de zăpadă care i-ar putea încurca planurile.

Pregătirea montană de la Rânca s-a încheiat ieri cu ultimele două antrenamente din munţii Parâng. După ce dimineaţă au efectuat un antrenament pe pantele din staţiune, după-amiază Pandurii s-au antrenat în sală. Liviu Ciobotariu s-a declarat deja mulţumit de modul cum au răspuns jucătorii la acest stagiu de pregătire şi îl consideră o reuşită, mai ales prin prisma faptului că nu s-a confruntat cu accidentări sau cu probleme medicale de genul răcelilor sau virozelor. Mai important pentru antrenor este faptul că elevii săi au dat dovadă de profesionalism, s-au pregătit bine, nu s-au accidentat. „Este foarte important ca jucătorul să ştie pentru ce am făcut acest cantonament şi ei au înţeles foarte bine. Ei sunt jucători maturi, cu experienţă şi profesionişti. Deja majoritatea au trecut prin astfel de perioade de pregătire de iarnă”. „Chiar unii dintre sârbi au mai făcut cantonamente de iarnă şi ştiu cât sunt de utile. Poate că străinii nu au mai prins cantonamente aici dar şi acolo la ei se fac cantonamente mereu. Sunt jucători însă care n-au mai trecut prin aşa ceva şi e ceva nou pentru ei cum e Mingote, Cardoso, Tremonti sau Arrieta însă ştiu şi ei că trebuie să se antreneze şi nu am avut probleme deosebite cu ei”, a mai precizat tehnicianul pandurilor.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: