TeleBAC: Toate premiile la Limba română, luate de elevii de la „Madgearu”

Elevii de la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu sunt cei mai implicaţi în campania TeleBAC şi pe cale de consecinţă cei mai premiaţi. Săptămâna trecută, elevii de la „Madgearu” au câştigat toate premiile la concursul de Limba şi literatura română, dar şi două din cele patru oferite la Matematică.

 „Înveţi şi câştigi!” este sloganul campaniei TeleBAC, prin intermediul căreia profesori de prestigiu din Gorj oferă meditaţii televizate pentru examenul de bacalaureat. Elevii câştigă nu numai cunoştinţe, dar au posibilitatea să ia şi premii în bani, dacă rezolvă temele pentru acasă publicate săptămânal pe site-ul www.telebac.ro.

Câştigătorii săptămânii trecute au fost, la Limba şi literatura română, Larisa Dorina Calotă (premiul I – 150 RON), Maria Adriana Brănescu, Andreea Văcaru şi Adina Brehui (menţiuni – 50 RON), toţi de la Colegiul Naţional Comercial ”Virgil Madgearu”. La Matematică, Premiul I de 150 RON a fost câştigat de Florin Lădaru de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, iar menţiunile de  50 RON au fost obţinute de Dorian Vasile Ilieş de la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Motru, Daiana Cornescu şi Silvia Vodoiu, de la CNC „Virgil Madgearu”.

Câştigătorii sunt aşteptaţi începând de luni, 18 martie, la sediul Gorj TV din Târgu Jiu, pentru ridicarea premiilor.

TRANSPARENŢĂ

Pentru că tot mai multe voci se întreabă cât câştigă Gorj TV din campania TeleBAC, precizăm că toate costurile proiectului sunt suportate de televiziune. Proiectul nu este în nici un fel finanţat de Ministerul Educaţiei, Inspectoratul Şcolar sau vreo altă instituţie, iar profesorii implicaţi în activitatea de predare sau de corectare a temelor nu sunt remuneraţi, ci s-au implicat voluntar în proiect.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: