Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tenismanul Novak Djokovici, aşteptat la Târgu Jiu

Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport (DJTS) Gorj va organiza un turneu naţional de tenis la Târgu Jiu. Invitatul de onoare al competiţiei va tenismanul Novak Djokovici. Potrivit conducerii DJTS Gorj, data turneului va fi stabilită în funcţie de programul liderului mondial al tenisului.

Novak Djokovici va susţine câteva meciuri tocmai pentru a promova sportul practicat de el. “Vom organiza un turneu naţional de tenis. Partea sârbă ne-a asigurat că Novak Djokovici îşi doreşte să vină la Târgu-Jiu. Fiind un sportiv în activitate şi de talia sa e foarte greu să-l prinzi liber. Cel mai probabil acesta va veni în luna decembrie. Pentru judeţul nostru şi pentru sportul pe care îl practică ar fi o lovitură de imagine. Ţinând cont de faptul că, în ultima perioadă, tenisul juvenil a luat amploare, venirea lui Novak Djokovici la Târgu Jiu ar fi o încurajare pentru copiii noştri”, a declarat Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Gorj.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: