Tentativă de sinucidere din dragoste

O tânără din Mătăsari a hotărât ieri să-şi încheie socotelile cu viaţa după ce a suferit o decepţie în dragoste, însă a fost salvată la timp. Fata a înghiţit de dimineaţă două cutii de suplimente alimentare, iar apoi s-a dus să se plimbe pe malul Jiului. Ei i s-a făcut rău şi a căzut în apă, iar apoi a început să ceară ajutor. Tânăra a fost salvată de un trecător.

Elena Eduţanu, în vârstă de 19 ani, din Mătăsari, a fost împinsă se pare de problemele sentimentale să-şi pună capăt zilelor. Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri şi, după de a luat mai multe pastile, s-a dus pe malul Jiului. În timp ce se plimba, i s-a făcut rău, s-a dezichilibrat şi căzut în apă. De frică, a început disperată să ceară ajutor. Câțiva tineri care erau în zonă au văzut fata cum să zbătea în apele Jiului şi au sărit să o salveze.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului şi, după ce i-a acordat fetei primul ajutor, a transportat-o imediat la spitalul judeţean de urgenţă. Elena Eduţanu este acum în afara oricărui pericol, însă gestul său o putea costa viaţa.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: