Teodorescu mai aşteaptă două săptămâni ca să fie prefect

Claudiu Radu Teodorescu mai are de așteptat până să fie numit prefect. Deși numirea acestuia era pe ordinea de zi în ședința de guvern de marți, se pare că însuși premierul Victor Ponta a cerut amânarea acestei hotărâri întocmai pentru a participa și el la investitură. În aceste condiții, numirea și depunerea jurământului de prefect ar urma să aibă loc după data de 13 august.

Numirea lui Claudiu Radu Teodorescu în funcția de prefect al județului Gorj a fost amânată pentru că premierul Victor Ponta ține cu tot dinadinsul să fie prezent la învestitură. În aceste condiții, Teodorescu va deveni prefect după 13 august, până atunci premierul fiind ocupat cu vizita delegației Fondului Monetar Internațional în România. ”Investirea și hotărârea de guvern o să apară după data de 13, 14 august, atunci când și prefectul Liviu Andrei se va întoarce din concediu și cred că e mai bine să fie așa. Din câte am discutat, domnul prim -ministru ar dori să participe la această investire dar în această perioadă este și delegația FMI și a Băncii Mondiale la București și evenimentele sunt mult mai importante la nivel naționale legate de viitorul României așa că am decis să amânăm și această instalare și venire a mea la Prefectura Gorj”, a declarat Claudiu Radu Teodorescu.

ONOARE

Deși asta înseamnă și o întârziere în preluarea fotoliului de prefect, Claudiu Radu Teodorescu se simte onorat că va fi investit chiar în prezența premierului. ”Este o onoare pentru mine și cred că este o onoare pentru județul Gorj că premierul României participă la investirea unui prefect fie el și mai tânăr”, a adăugat Claudiu Radu Teodorescu.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: