Teren de fotbal, inaugurat cu tocan şi vin

Autorităţile locale din comuna gorjeană Bengeşti Ciocadia vor inaugura în perioada următoare al doilea teren sintetic de fotbal din localitate. Acesta este realizat în satul Ciocadia, iar primarul pregăteşte o petrecere cu tocan de oaie şi vin la primul meci jucat pe noul teren.

Investiţia realizată cu bani de la bugetul local este în valoare de aproximativ 400.000 de lei. Aici va juca echipa din Bengeşti Ciocadia, dar şi ceilalţi cetăţeni ai comunei, însă contra-cost. "Cel de-al doilea teren sintectic de fotbal va fi inaugurat în 2 saptămâni. Cei care doresc să joace aici vor trebui să plătească o sumă de bani, nu ca să ne pricopsim, dar măcar să acoperim cheltuielile de funcţionare. Terenul acesta este mai dotat, în sensul că are vestiare, apă curentă şi grupuri sanitare", a precizat Victor Geogia, primarul din Bengeşti-Ciocadia.

Inaugurarea va fi una la înălţime, promite primarul, care lucrează acum la organizarea marelui eveniment. "O să facem un meci de fotbal la deschiderea noului teren, o să pregătim un tocan de oaie, cu un pahar de vin pentru cei prezenţi la eveniment. Noi îi aşteptăm pe toţi cei care vor să vină", a mai spus primarul.

Vizualizări: 1,687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: