Spațiile de la Stadionul Municipal, licitate separat

Aleșii locali din Târgu Jiu au aprobat, în această săptămână, studiul de oportunitate pentru scoaterea la licitație a spațiilor de la Stadionul Municipal. Atât spațiile, cât și hotelul vor fi licitate separat, a anunțat primarul Marcel Romanescu. Deja, mai multe firme s-au interesat la primărie cum pot închiria spații în centrul orașului.

Prețurile încă nu au fost stabilite. Nici data licitației. Primarul Marcel Romanescu a anunțat că va fi scos la licitație și noul hotel, care are 40 de camere. “Vorbim de spațiile comerciale, dar și de hotelul și spațiile aferente acelui hotel de la stadion. Fiecare spațiu comercial va fi licitat în mod separat. Hotelul rămâne separat, spațiile din fața stadionului, la fel. Nu poți să scoți la licitație toate aceste suprafețe. Nu poți să pui anumite condiții. În spațiile din față, poți să pui anumite condiții de brand, de anumite categorii de produse comercializate. Hotelul intră în altă categorie. Acolo trebuie să pui alte condiții. Sunt foarte multe societăți care s-au interesat. Până la licitație, mai este. Cel puțin pentru spațiile din față și hotel, vor fi mai multe oferte. Sunt atractive”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Edilul a mai declarat, la Radio Târgu Jiu, că avea în plan să păstreze zece camere pentru sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu, dar s-a răzgândit și vrea să închiriere tot hotelul unei societăți comerciale.

„Am plecat pe ideea că ar fi foarte bine dacă am avea pe zece camere care să le alocăm activității sportive. Pe de altă parte, m-am gândit cum este administrat un hotel trei sferturi de o companie privată și un sfert de Primăria Târgu Jiu. Și nu e normal. Acolo trebuie să se desfășoare o activitate privată și sunt convins că, din banii pe care îi obținem de pe urma acestei licitații, ne permitem să îi cazăm pe sportivii care activează la CSM și în alte locuri”, a mai anunțat Romanescu.

Vizualizări: 1,279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: