Normă de hrană pentru polițiștii locali din Târgu Jiu. Câți bani primește fiecare angajat

Consilierii locali au aprobat norma de hrană pentru polițiștii locali din Târgu Jiu pentru următoarele cinci luni. Mai exact, au alocat peste 700 de mii de lei, bani care vor fi oferiți polițiștilor locali și celorlalți angajați ai Poliției Locale din Târgu Jiu.

Banii sunt suficienți până în luna iunie. Fiecare polițist local primește aproape 40 de lei pe zi pentru mâncare, în timp ce angajații de la birouri primesc câte 25 de lei zilnic.

Norma de hrană a fost aprobată pentru încă șase luni, urmând să fie alocați alți bani în vară și pentru restul anului.

În total, aleșii locali au decis să fie virați în conturile Poliției Locale 728 de mii de lei. „Se aprobă acordarea normei de hrană, în sumă de 728 de mii de lei, pentru cinci luni, perioada februarie – iunie, personalului Poliției Locale Târgu Jiu. Se acordă pe zi calendaristică/salariat sub formă de alocație valorică în bani, diferențiată pe categorii de personal astfel: 32 lei/zi calendaristică/ funcționarii publici în activitate care ocupă funcții publice specifice de polițist local, la care se adaugă norma suplimentară de 5 lei/zi calendaristică pentru personalul în activitate care lucrează în ture sau schimburi și 25 de lei/ zi calendaristică pentru toate celelalte categorii de personal din cadrul instituției care ocupă funcții publice generale și personal contractual”, se arată în Hotărârea de Consiliu Local aprobată în această lună. (A.A.)

Vizualizări: 2,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: