Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Spitalele din Gorj cumpără kit-uri pentru coronavirus

Măsuri speciale împotriva virusului ucigaș din China. Autoritățile sunt în alertă, iar spitalele se pregătesc pentru situația în care în România apar primele cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus. Asta în condițiile în care tot mai mulți români se întorc din zonele afectate, iar pericolul este uriaș.

În ultimele zile, tot mai multe unități sanitare au achiziționat kit-uri de protecție și dezinfectanți contra coronavirusului. Pe listă se regăsesc și două spitale din Gorj.

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Runcu a achiziționat echipament de protecție biologică, utilizabil pentru coronavirus, pentru suma de 655 de euro.

La fel și Spitalul Orășenesc Novaci. Acesta a cumpărat un kit/set protecție coronavirus clasa III/ Costum protecție coronavirus, pentru 1.180 de euro.

Și alte instituții publice au cumpărat geluri, dezinfectanți sau măști.

Temutul coronavirus se transmite relativ simplu. Medicii ne recomandă să ne spălăm des cu apă şi săpun și să evităm să mai ducem mâna la faţă.

Vizualizări: 1,697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: