Teren gratuit pentru investitorii din Turburea. Primar: Să-i dea drumul la treabă!

Autoritățile din comuna gorjeană Turburea au dat gratuit o bucată de teren unui investitor. Cu gândul că vor fi create cinci locuri de muncă pentru început, primarul a convins consilierii locali să aprobe o hotărâre prin care societatea să fie scutită de la chirie. Condiția a fost ca toți angajații să fie recrutați de pe raza comunei Turburea.

Societatea care a purtat discuții cu autoritățile vrea să deschidă în Turburea o benzinărie, o spălătorie auto și un magazin. Pentru început, va avea nevoie de cinci oameni. Primarul Ion Bîrcă a pus condiția ca angajații să fie din localitate.

Ca să atragă investitorul, primăria i-a pus la dispoziție un teren pe care îl va folosi fără să plătească vreun leu drept chirie. “Avem discuții cu un investitor care vrea să deschidă un peco la Turburea. Ar fi cam cinci locuri de muncă noi în comună. Condiția a fost ca aceștia să fie din Turburea. Prin hotărâre de Consiliu Local, i-am spus, hai să vă dăm o bucățică de teren, 10 ari să facă o spălătorie, un magazin de piese auto și acele bazine de alimentare cu benzină, motorină. I l-am dat gratis terenul. Am spus că nu plătește nicio chirie. Să-i dea drumul la treabă. M-am gândit că dă de muncă la cinci oameni din localitate. Mai sunt terenuri libere pe care să le punem la dispoziția investitorilor”, a explicat primarul Ion Bîrcă, la Impact TV.

Vizualizări: 1,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: