Terenul din Filiaşi, cu ghinion pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu rămâne neînvinsă şi după etapa a treia a noului sezon, dar pierde prima poziţie din clasament după remiza cu Voinţa Lupac. Mutarea la Filiaşi a echipei nu a fost una cu noroc pentru gorjenii care au remizat în acest meci, scor 0-0.

Pandurii s-a mutat la Filiași pentru meciul din etapa a 3-a cu Voința Lupac, meci considerat acasă pentru gorjenii care nu au putut folosi propriul teren, pentru că acesta este în perioada de refacere a gazonului.

Din păcate, mutarea pe alt teren  nu a fost una cu noroc, echipa nereuşind o victorie deşi ocaziile nu au lipsit. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, după un joc destul de spectaculos, în care fazele de poartă nu au lipsit dar au lipsit golurile.

Aşa cum anticipa şi antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, a fost un meci dificil pentru echipa sa care nu a găsit drumul spre gol. Acesta le-a mulţumit oficialilor de la CSO Filiaşi, dar şi Primăriei Filiaşi pentru că au acceptat într-un timp destul de scurt mutarea meciului echipei din Târgu Jiu pe terenul din localitate.

”Dacă cineva se aștepta ca unele echipe să defileze în Liga 3, rezultatele spun altceva. Sunt adversari dificili și trebuie o concentrare foarte mare pentru a obține victoria”, declarat antrenorul pandurilor care nu s-a putut baza la acest meci pe Tănăsoiu, încă suspendat după jocul din prima etapă. În plus jocul a avut de suferit şi din cauza relaţiilor de joc încă neconsolidate: „E clar că suferim la relațiile de joc, fiindcă jucătorii au venit pe rând și acest lucru se simte. Consider că avem o calitate bună și o să formăm o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Până atunci, trebuie să compensăm lipsa de omogenitate prin atitudine și dăruire.”

Etapa Viitoare cei de la Pandurii se vor deplasa la Cărbuneşti pentru disputa cu Gilortul iar apoi vor avea un joc dificil cu CSM Deva, echipă neînvinsă în acest sezon.

Rezultate seria 7, etapa 3

Gilortul Târgu Cărbuneşti – CSM Deva  0-2

Andrei Sulea (63), Erwin Bloj (81)

Pandurii Târgu Jiu – Voinţa Lupac  0-0

Aurul Brad – Progresul Ezeriş  1-3

Dragoș Danciu (74) / Alexandru Rusnac (6), Iosif Rotariu (32), Rafale Hrudei (90+3)

Viitorul Şimian – Viitorul Târgu Jiu 2  3-0

Cristian Poiană (31 – penalty), David Pop (55), Mathias Hondorocu (87)

CSM Jiul Petroşani – CSM Reșița 0-2

Mediop Ndiaye (14), Ion Vasluian (41)

Vizualizări: 1,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: