Încă un eşec pentru Gilortul Cărbuneşti

Gilortul are un start de sezon destul de dificil şi nu a acumulat decât un punct. În etapa a treia gorjenii au fost învinşi acasă de CSM Deva, scor 2-0 pentru oaspeţi, iar etapa viitoare va avea din nou un meci dificil cu Pandurii.

Gilortul rămâne fără nici o victorie în acest sezon după ce, în etapa a treia, CSM Deva s-a impus pe Stadionul Cristinel Răducan prin golurile reușite de Sulea și Bloj, în ultima jumătate de oră. Fără să strălucească, oaspeții au speculat la maxim erorile din defensiva gorjeană şi au punctat de fiecare dată.

Gilortul putea să deschidă scorul prin Viespe (14' și 22'), de fiecare dată șuturile trimise de la marginea suprafeței de pedeapsă neavând tăria necesară să îl învingă pe portarul Bădescu. Peter (36') a trimis peste poartă din lovitură liberă.

Cea mai mare ocazie a Gilortului a fost irosită de Miroiu (40') care l-a evidenţiat, cu un șut de la 14 m, pe Bădescu. Repriza secundă a început cu ratările lui Dănăricu (48') și Stegaru (59'). Andrei Sulea (63') a deschis scorul pentru oaspeți, după ce mingea șutată de Vasilescu și parată de Popescu a ricoșat norocos la acesta. Același Sulea a trimis şi în transversală (68').

Gilortul a ieşit apoi la joc, a avut o posesie mai bună, şi-a creat câteva situații de gol, dar nu a ameninţat periculos poarta adversă. Pe fondul dominării gazdelor, hunedorenii au iniţiat un contraatac iar Erwin Bloj a profitat de cadoul făcut și a trimis pe lângă Popescu, stabilind scorul final.

Cea de-a treia echipă din Gorj înscrisă anul acesta în Liga 3, satelitul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, a pierdut la scor de neprezentare meciul de la Severin cu Viitorul Şimian, scor 3-0 pentru gazde.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: