Terenuri şi autoutilitare, vândute de Finanţele Publice Gorj

Noul an nu va veni cu veşti bune pentru patronii unor firme din Târgu Jiu. Asta pentru că bunurile firmelor pe care le deţin vor fi scoase la licitaţie de Finanţele Publice Gorj din cauza datoriilor pe care le-au acumulat către bugetul de stat. Astfel, pe 5 ianuarie 2012 Finanţele Publice scot la licitaţie autoutilitare, terenuri, boilere, instalaţii de irigare, precum şi spaţii comerciale.

Direcţia Finanţelor Publice nu îi iartă pe patronii care nu și-au plătit datoriile la stat. Pe site-ul acestei instituții se regăsesc tot mai multe anunțuri privind vânzarea bunurilor mobile și imobile prin licitații publice, cu scopul recuperării debitelor restante. Direcția Finanțelor Publice Gorj a pus sechestru pe bunurile firmei SC Exeuro SRL, urmând ca pe 5 ianuarie 2012 să se vândă  spațiul comercial în suprafață de 83 mp și anexa în suprafaţă de 51 mp, împreună cu terenul aferent, ce are o suprafață de peste 200 mp. Valoarea bunurilor scoase la licitație ajunge la 550.000 lei. Tot în aceeaşi zi un teren intravilan, în suprafață de 5.000 mp situat pe strada Ciocârlău, ce aparţine firmei SC Sintalex Impex SRL din Târgu Jiu, va fi valorificat  pentru suma de 244.000 lei.

Autoutilitare, de vânzare

Cei care doresc să îşi achiziţioneze un autotractor MAN, fabricat în anul 1997, îl pot găsi la preţul de 17.500 lei, iar o autoutilitară Dacia, fabricată în 2005 poate fi cumpărată cu 3.500 lei. De asemenea, o autoutilitară Furgon Iveco, din anul 2004, ce a aparţinut firmei SC Vanessa Trans SRL din Bălești, va fi vândută la licitaţie cu peste 43.000 lei. Pentru că nu au fost valorificate până acum, bunurile societăţii Egirofarm, ce a dezvoltat o afacere cu fonduri europene, vor fi scoase din nou la licitaţia organizată de Direcția Finanțelor Publice anul viitor. Printre acestea se numără un hidrofor estimat la 400 lei, un boiler electric, estimat la 450 lei, precum și rafturi metalice, instalații de irigare și de ventilație, cu prețuri între 3.000 și 13.000 lei.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: