Test pentru tinerii panduri cu Tractorul Cetate

Antrenorul Adrian Bogoi va testa joi după-amiază tinerii pe care îi are la pregătire în aceste zile în meciul amical cu nou promovata în Liga 3, Tractorul Cetate. Jocul de verificare cu formaţia doljeană  se va disputa pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00.

Lotul echipei Pandurii pentru noul sezon nu a fost definitivat încă şi alţi unsprezece jucători s-au alăturat lotului începând de luni, patru dintre aceştia ajungând chiar miercuri la Târgu Jiu. Majoritatea jucătorilor nou-veniţi sunt fotbalişti tineri care au jucat doar la Liga 3 până acum sau chiar în eşaloanele inferioare. Dacă aceştia vor fi în formă la ora jocului şi nu vor avea probleme de adaptare, vor fi testaţi cu ocazia amicalului de joi.  

Antrenorul Adrian Bogoi doreşte să definitiveze lotul la acest meci amical cu Tractorul Cetate, pentru a putea apoi să stabilească pe ce jucători se poate baza pe fiecare post. „Vom juca cu o echipă care a promovat acum în Liga 3 şi probabil vor evolua doar fotbaliştii veniţi în probe, dar încă nu ne-am decis”, a spus antrenorul Adrian Bogoi.

În cursul acestei săptămâni Bogoi a programat câte două şedinţe de pregătire pe zi, cu excepţia zilei de marţi când o parte din jucători au fost la Craiova pentru a efectua vizita medicală. Lotul nu a fost completat conform aşteptărilor lui Bogoi, care ar fi dorit jucători mai experimentaţi, ci numai cu jucători tineri, acolo unde Pandurii nu are mari probleme, ştiut fiind faptul că şi sezonul trecut echipa din Târgu Jiu a evoluat în campionat cu un lot foarte tânăr, şi constant a avut pe teren 7-8 jucători sub 21 de ani pe teren.

În cea de-a doua săptămână de pregătire tehnicianul pandurilor a lucrat mai ales la omogenizarea pregătirii la jucătorii care s-au alăturat mai târziu lotului, cum au fost Ciobanu şi Bratu, care au revenit la Târgu Jiu cu o săptămână mai târziu. Şi tinerii sosiţi începând de luni au avut parte de pregătire fizică mai intensă pentru că unii dintre ei nu s-au mai antrenat de mai mult timp.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: