Romanescu: Am învăţat din greşeli şi nu mai dau termene

Procedura de recepţie a stadionului din Târgu Jiu este în impas după ce reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii nu s-au prezentat la termenul stabilit. Primarul Marcel Romanescu a explicat de ce nu avansează procedura de recepţie a stadionului şi a precizat că nu va mai avansa un nou termen pentru inaugurarea stadionului.

Primarul Marcel Romanescu afirmă că lucrările de la stadion sunt finalizate, ieri edilul fiind prezent chiar în incinta zonei, interzise deocamdată pentru public, şi văzând că se mai lucra doar la împrăştiat nisip peste pavelele montate pe aleile pietonale. „Stadionul în mare parte este finalizat, mai sunt câteva mici retuşuri de făcut însă eu ca primar nu mă mai grăbesc. Îmi doresc ca stadionul, odată pus la dispoziţia municipalităţii, să arate impecabil şi să nu avem probleme. Interesul în acest moment este să avem un stadion fără nici un fel de probleme”, a spus precaut edilul care nu mai avansează nici o altă dată probabilă a unei posibile inaugurări după ce toate termenele avansate până acum nu s-au respectat: „Eu zic că vara aceasta se va inaugura, dar acum nu mă mai angajez la termene pentru că am învăţat din greşelile trecutului şi nu mai dau termene pentru responsabilităţile altora. La momentul acesta noi nu facem altceva decât să aşteptăm preluarea arenei, nu avem, din păcate, nici un fel de modalitate de a pune presiune pe cei care au încheiat acel contract, adică CNI şi cei care au câştigat licitaţia. Dar sunt convins că se va finaliza anul acesta, nu putem discuta de alt an decât de 2019”.

Cu mare entuziasm s-a vorbit în primăvara acestui an de venirea echipei FCSB să joace la Târgu Jiu meciurile din cupele europene şi apoi de jucarea pe noul stadion al gorjenilor a Supercupei României. Nici una nici alta nu s-a concretizat pentru că termenele avansate iniţial pentru finalizarea lucrărilor nu s-au respectat.

Adrian Mititelu solicitase şi el să joace cu FCU Craiova la Târgu Jiu, dar a fost precaut şi a făcut aceeaşi solicitare şi la Severin, unde a invitat  deja pentru săptămâna viitoare Comisia de Omologare din cadrul FRF pentru a omologa arena severineană. Aşadar, întârzierea recepţionării stadionului alungă de la Târgu Jiu şi pe FCU Craiova, care ar fi plătit tarifele solicitate pentru a putea juca pe un stadion modern.

Şi cei de la Pandurii au visat frumos, că vor inaugura acest stadion înainte de debutul în noul sezon, dar s-au trezit din nou în coşmarul de pe sintetic unde temperatura poate ajunge vara la peste 40 de grade la nivelul terenului.

Galerie foto




Vizualizări: 1,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: